All posts in Szobák

4 menő szoba férfiaknak

Fókuszban: Szobák

Amikor szeretnéd a modern élet problémáit magad mögött hagyni egy kis időre, jó ha van otthon egy hely, ahová elvonulhatsz filmet nézni, játszani vagy csak kikapcsolódni. Ilyenkor kicsit relaxálhatunk, nem kell koncentrálnunk az előttünk álló problémára, és feltöltve vághatunk neki az új kihívásoknak. De mégis hogyan lehet feldobni úgy egy szobát, hogy belépve megszűnjön körülöttünk az idő, és csak a pihenésre koncentráljunk? Ez a poszt ad néhány szuper ötletet, olvass tovább!

Férfiszoba billiárd asztallal és kivetítővel

Valóra vált álom? Sok férfinak az, és bizony jó okkal: itt aztán órákra ki lehet kapcsolódni anélkül, hogy eszünkbe jutnának a mindennapi problémák és nehézségek. A fa és a tégla keveréke rendkívül otthonossá teszi ezt a szobát, amit csak tovább lehet növelni egy kandallóval. Akár egyedül, akár haverokkal szeretne itt az ember időt eltölteni, ez a szoba mindenkinek tökéletes, aki relaxálni akar.

Komfort és stílus

Jöjjön egy fantasztikus pihenőszoba azoknak, akik rendszeresen tartanak nagyobb összejöveteleket. Itt nem kell aggódni a helyhiány miatt, hiszen temérdek fotel várja a pihenni vágyókat, és természetesen nem hiányzik a lábtámasz sem. Mindemellett az egész szoba rendkívül stílusos, valamint egyben otthonos is.

Mini bár és játékterem

Mindig is arról álmodtál, hogy lesz egy saját játéktermed? Itt nem csak ezt az élményt élheted át, de még egy mini bár is vár! A különféle játékgépek kipróbálása után leheverhetsz egy kicsit a kanapén, hogy megnézz egy filmet vagy pihenj egy kicsit, majd folytatódhat a móka! Az egyetlen probléma ezzel a szobával, hogy sosem szeretnék kilépni belőle.

Modern pihenőszoba

Ez a szoba némileg hasonló az elsőhöz, ám jóval modernebb, de itt is megtalálható a billiárdasztal, valamint a házimozi szett is, méghozzá három kényelmes kanapéval együtt. A tetőtéri ablaknak köszönhetően a természetes világítással sincs gond, ami az egészségünk szempontjából rendkívül fontos.

Az írás a Homebnc cikke alapján készült, látogasd meg további kreatív ötletekért.

Read More