ÚJDONSÁGOK

Fa ablak a legjobb hőszigetelő?

Fókuszban: Ajtó - ablak

Egy rosszul elkészített, gyér minőségű fa ablak több nehézséget okozhat, mint azt az ember elsőre gondolná. Amennyiben nem megfelelő a szigetelés, télen jelentősen megnövekedhet a fűtésszámla, míg nyáron sokkal magasabb hőmérséklet lesz a házban. További gondot jelenthet, amikor egy ablak nem kellő odafigyeléssel kerül beszerelésre, hiszen ez váratlanul felbukkanó problémákkal nehezítheti meg a mindennapokat.

fa-ablak-a-legjobb-hoszigetelo

A minőségi alapanyagok szintén kiemelten fontos szerepet játszanak abban, hogy a fa ablak hosszú távon tartós maradjon, és kibírja az időjárás folyamatos változását. Ha ez mégsem történik meg, legrosszabb esetben előfordulhat, hogy garanciális javítás igénylésekor nem elérhető az a cég, amelyiktől a termék megrendelésre került. Az Unistol szakemberei a felsorolt problémák egyikének sem hagynak esélyt: 1989 óta már számtalan kiváló fa ablak hagyta el a cég műhelyét, hogy a megrendelők otthonait díszítsék.

A náluk készült termékekre hosszú távon is számítani lehet, elvégre azok kiváló minőségű alapanyagokból, a lehető legkorszerűbb technológiák alkalmazásával készülnek. Mindemellett a megrendelők egyedi igényei sem jelentenek akadályt a számukra, könnyedén teljesítik a különleges elképzeléseket is, így minden otthonba párját ritkító fa ablak kerülhet. A rugalmasságot és megbízhatóságot az Unistol bárki számára elérhető áron kínálja, így több pénz marad a ház egyéb részeinek felújítására.

Kell a fa ablak

A fa ajtó és ablak készítés minden alkalommal gyorsan és gördülékenyen történik a cégnél, így a megrendelőnek nem veszik kárba az ideje.
Érdeklődés itt : http://www.unistol.sk/hu/fa-ablak/