All posts in Dekoráció

Öt Halloween Házi Dekoráció, Amit Imádni Fogsz

Fókuszban: Dekoráció

Ha van olyan alkalom az évben, amikor igazán jól szabadjára engedheted a kreativitásodat, akkor az mindenképpen a Halloween. Persze, elkészítheted szokás szerint a faragott töklámpást a családtagokkal, de ezen kívül létezik egy csomó olyan dekoráció is, amit könnyen össze tudnál rakni. Jöjjön öt olyan Halloween házi dekoráció, amit te is imádni fogsz!

Lebegő szellem

A gyerekek imádni fogják ezt a szövetből készült lebegő szellemet! Könnyen elkészíthető, és az olcsó alapanyagoknak köszönhetően nem is kell sokat rááldozni a megalkotására, de a végeredmény mégis látványos és imádnivaló lesz. A szövet mellé csak filc, kukoricakeményítő és víz kell, és se perc alatt kísértetjárta lesz a házad!

Lebegő szellemek

Világító szempárok

Gondoltad volna, hogy egy kis WC papír gurigából és világító rúdból ilyen jópofa dolog készíthető? Nem kell mást tenned, mint kivágnod két helyen a gurigát, belerakni a világító rudat és elhelyezned valahová a fák közé az alkotást – készen is vannak a sötétben világító szempárok!

villogo-szemek

Múmia ajtó

Egy olcsó halloweeni dekoráció után kutatsz? Mumifikáld az ajtódat a jó öreg krepp papírral, tegyél rá két szemet, és már készen is vagy! Elképesztően könnyű megcsinálni, de mégis nagyon kreatív és kellőképpen meghozza a hangulatot Halloween estéjén.

Mumia-ajto-halloween

Denevéres lámpabúra

Létezik ennél jobb lámpabúra Halloween idején? Szerintünk nem nagyon, és ha te is így gondolod, akkor könnyedén elkészítheted otthon a saját változatodat. Mindössze tíz percet vesz igénybe, és csak akkor látszik, ha felkapcsolod a lámpát. Egy fekete papírból vágj ki denevérformákat, ragaszd fel a lámpabúrára, és már készen is vagy!

Halloween denever lampa

Szemetes zacskóból készített pókháló

Ez a jópofa Halloween dekoráció olyan dologból készült, amit amúgy is tartasz otthon: szemetes zacskóból. Ezen kívül csak egy ollóra és ragasztóra lesz szükséged, és máris van egy jópofa fali dekorációd Halloween estéjére.

Halloween pókháló

Read More